Tortila s fazolemi
03.06.2018
- celozrnná tortila (Lidl)
- maso
- červené fazole v konzervě
- cibule na drobno
- rajčata (spařená, oloupaná)
- račatový protlak
- čekankový sirup (med
- sůl, pepř, koření, chilli
Maso nakrájíme na menší kostičky, ochutíme a osmahneme na pánvi spolus cibulkou, když je opečené, přidáme rajčata, rajčatový protlak a chvíli povaříme, aby bylo maso hotové. Na závěr přidáme fazole (bez nálevu omyté), rozmačkaný česnek, trochu sladidla, případně chilli a dochutíme dle našeho gusta. Jestli vám to přijde moc tekuté, můžete zahustit (hraškou, bramborovým škrobem). Pak už jen dáme na tortilu (opečenou na pánvi) a na vrch pro zjemnění můžeme přidat trochu zakysané smetany.