Tortila s fazolemi

03.06.2018

  • celozrnná tortila (Lidl)
  • maso
  • červené fazole v konzervě
  • cibule na drobno
  • rajčata (spařená, oloupaná)
  • račatový protlak
  • čekankový sirup (med
  • sůl, pepř, koření, chilli

Maso nakrájíme na menší kostičky, ochutíme a osmahneme na pánvi spolus cibulkou, když je opečené, přidáme rajčata, rajčatový protlak a chvíli povaříme, aby bylo maso hotové. Na závěr přidáme fazole (bez nálevu omyté), rozmačkaný česnek, trochu sladidla, případně chilli a dochutíme dle našeho gusta. Jestli vám to přijde moc tekuté, můžete zahustit (hraškou, bramborovým škrobem). Pak už jen dáme na tortilu (opečenou na pánvi) a na vrch pro zjemnění můžeme přidat trochu zakysané smetany.